Χαιρετισμός Προέδρου

mathioudaki
Αγαπητοί απόφοιτοι,

Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μερικής Φοίτησης “Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά” του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η  Ίδρυση του Συλλόγου είναι μια πρωτοβουλία της πρώτης σειράς αποφοίτων, το Φεβρουάριο του 2006. Στόχοι του Συλλόγου είναι οι επαφή των αποφοίτων μεταξύ τους και η διασύνδεση με το Πανεπιστήμιο, τους καθηγητές και τον επιχειρηματικό κόσμο. Βασικό μέλημα είναι η Δια Βίου Μάθηση και η προβολή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Ως Σύλλογος αναλαμβάνουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που προκαθορίσαμε βασιζόμενοι στη συμβολή και ενεργό συμμετοχή σας.

Προσωπικά, και εκ μέρους του ΔΣ, σας καλώ να συμμετάσχετε στις δραστηριότητές μας για να πετύχουμε την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου, εξελίσσοντας το θεσμό αυτό ώστε να επωφεληθούμε οι ίδιοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Γνωρίζω ότι ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, όμως η έστω και μικρή συμμετοχή σας και έκφραση των ιδεών σας μπορεί να μας πάει ένα βήμα πιο μπροστά..

Θα χαρώ ειλικρινά να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Φιλικά,
Ελένη Μαθιουδάκη
Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΠΜΣ
Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά

 

Copyright © 2016 Alumni-Aef
Powered by WEST SA